Home » Despre noi

Despre noi

SC Ferotech Distribution SRL Cluj este o companie cu capital privat roman. Expansiunea companiei are la baza dorinta de a oferii servicii de inalta calitate, intr-o piata in plina dezvoltare. Cand lucram la un proiect, tratam cu atentie fiecare amanunt, din faza de documentare pana la etapa finisarii. Prioritatea noastra principala este satisfactia clientului. Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre sa fie la cel mai inalt nivel calitativ si suntem mandri sa afirmam ca toti partenerii si clientii nostri sunt multumiti de rezultate.
Compania noastra a preluat, inca de la infiintare, experienta acumulata de firme de profil din occident si intra pe piata romaneasca a amenajarilor interioare si exterioare cu noi si performante produse, glafuri de interior si exterior, tehnici de umbrire: productie, comercializare,  a rulourilor exterioare si a usilor de garaj automatizate.

Glafurile pentru ferestre din aluminiu sau PVC, reprezinta un produs oferit la cel mai inalt grad de calitate si este cea mai buna alegere pe care o puteti face. Aveţi de ales dintr-o gamă variată de culori, la un raport preţ-calitate extrem de avantajos. Livrarea rapidă alături de o seriozitate maximă reprezintă un avantaj de care vă puteţi bucura.

De la infiintare si pana in prezent FEROTECH DISTRIBUTION  si-a îmbunatatit si diversificat permanent aria produselor si serviciilor oferite, fiind acum una din putinele firme de pe piata care are capacitatea de a acoperi o gama larga de necesitati ale potentialilor clienti.
Zi de zi incercam sa satisfacem cerintele cat mai exigente ale clientilor nostrii cu produse de calitate foarte buna.


Promovand o relatie bazata pe respect, onestitate, corectitudine si nu in ultimul rand transparenta, solutiile oferite de noi contribuie la indeplinirea cu succes a proiectului dumneavoastra si implicit la succesul misiunii noastre.

 

Date de contact

Telefon: 0264 481 161

Mobil: 0746 025 545

Email:

Date fiscale:

SC FEROTECH DISTRIBUTION SRL, CUI RO26715785 / J12/493/2010

Showroom: Calea Baciului nr. 45, Cluj-Napoca, jud. Cluj